25 Mai 2023

The Strizzers lanseaza You Can’t Say We Never Tried

După două single-uri și o serie de concerte memorabile, The Strizzers au lansat cel de-al treilea single - You Can’t Say We Never Tried. Pe 20 mai acesta a apărut pe platformele de streaming, iar pe 21 mai a avut loc și concertul de lansare, în True Club, București. Este prima piesă a trupei însoțită de un videoclip, acesta fiind prezentat în premieră în cadrul concertului, iar ulterior, pe 22 mai apărând în mediul online.

The Strizzers - You Can't Say We Never TriedMai 2023

The Strizzers - You Can't Say We Never Tried

Muzica si versurile: Andrei Hoisescu si Mihai Tacoi
Aranjament: The Strizzers
Producători: The Strizzers & Daniel Olteanu (aka Beavis)
Mix & Master: Daniel Olteanu (aka Beavis)

Piesa „You Can Say We Never Tried” este despre speranță și acceptare. Speranța că lucrurile se vor sfârși bine, dar și acceptarea faptului că există totuși posibilitatea să nu fie așa. Dacă ar fi să rezumăm mesajul din spatele piesei la câteva cuvinte simple, acesta sunt „Nu renunța, fără să încerci. Iar dacă lucrurile nu ies așa cum ți-ai dorit, măcar știi că ai încercat”.

The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care vă cheamă să explorați alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Își doresc ca ascultându-le muzica, să simțiți că fiecare dintre voi este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, reproiectat în continuu - fie că le fredonați piesele în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii.

Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ. Sunt convinși că veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, ascultându-le piesele, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească.

Au avut atât apariții la radio (Radio Seven, Radio Guerrilla, Radio România Internațional, Radio România Brașov FM), cât și interviuri și articole de presă în publicații precum Ziarul Metropolis, Liternet, Contacte Culturale, Happening.ro, CriticEyez.

Noutăți

Wildchild lansează Chant30 Ianuarie 2024

Wildchild lansează Chant

Trupa anunță cu entuziasm lansarea celui de-al doilea single, "Chant", pe 2 februarie 2024.

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu04 Decembrie 2023

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu

“Știu” este a 3-a piesă pe care-o lansăm anul acesta și, totodată, ultimul extras de pe EP-ul omonim căruia-i dăm drumul în lume, pe toate platformele de streaming uzuale și pe bandcamp, tot pe 6 decembrie.