30 Ianuarie 2024

Wildchild lansează Chant

Trupa Wildchild anunță cu entuziasm lansarea celui de-al doilea single, “Chant”, pe 2 februarie 2024. Piesa promite o explozie de energie muzicală, evidențiată de sound-ul inconfundabil și abordarea nouă a trupei. “Chant” nu este doar un simplu single, ci o promisiune a direcției viitoare a trupei, fiind descris ca un adevărat imn al energiei molipsitoare, captivând ascultătorii cu ritmul hipnotic și versurile puternice. Versurile sunt o chemare pentru eliberare a puterii pe care fiecare dintre noi o are din totdeauna în subconștientul sau. Acestea îndeamnă ascultătorul sa își recapete libertatea pe care fiecare dintre noi o avem, dar care de multe ori ne este luata fără ca noi sa conștientizăm.

Trupa Wildchild

Această melodie continuă seria de single-uri, fiind inclus în viitorul EP al trupei, cu lansare prevăzută în acest an. Wildchild invită fanii și iubitorii de muzică modernă să se alăture lor în această călătorie muzicală unică, cu lansarea oficială a piesei “Chant” pe 2 februarie 2024.

Wildchild este o trupă de Stoner/Progressive-Rock originară din Sibiu, România, și este cunoscută pentru stilul său muzical captivant care a impresionat mii de fani de-a lungul celor 7 ani de activitate. În acest timp, trupa a devenit un nume respectat atât la nivel național, marcându-și prezența cu două albume de succes și concerte live peste tot prin țară.

În ceea ce privește activitatea scenică, trupa a oferit prestații memorabile în diverse evenimente muzicale de prestigiu, inclusiv la festivalurile ARTmania, Posada Rock, Focus in the Park, Live Music Summer Camp Brezoi, Holzstock Festival, Sibiu Sounds, precum și în emisiunile live de la Radio Guerilla și Rock FM.

Cu o carieră solidă, trupa a fost laureată cu numeroase premii, confirmându-și statutul în peisajul muzical. Printre acestea se numără câștigarea semifinalei GBOB și obținerea locului 6 în finala aceluiași concurs, dar și un moment de glorie în anul 2020, când au fost distinși cu premiul cel mare DEER MUSIC 3. In 2023 trupa a reușit sa se califice printre cei 10 finaliști ai concursului Posada Rock.

Wildchild pregătește cu entuziasm lansarea celui de-al treilea album, intitulat Last digit of П, cu planuri mari pentru promovarea sa. Fanii pot aștepta în 2024 o oportunitate de a se bucura de sunetul unic și inovator al trupei în mai multe orașe din România. Cu o energie creativă neîntreruptă și un parcurs impresionant în spate,

Trupa Wildchild

Wildchild promite să continue să cucerească inimile ascultătorilor săi și să aducă un suflu proaspăt în peisajul muzical românesc și dincolo de granițele țării.

Wildchild sunt:

  • Ștefi Popa – Voce și chitară
  • Emil Dorian – Chitară solo
  • Andy Dragomir – Bass
  • Victor Bodea – Tobe

Noutăți

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu04 Decembrie 2023

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu

“Știu” este a 3-a piesă pe care-o lansăm anul acesta și, totodată, ultimul extras de pe EP-ul omonim căruia-i dăm drumul în lume, pe toate platformele de streaming uzuale și pe bandcamp, tot pe 6 decembrie.

25 Mai 2023

The Strizzers lanseaza You Can’t Say We Never Tried

O piesă despre speranță și acceptare, pe acorduri de rock urban