22 Februarie 2024

pj.lo & the accidentals lansează EP nou

there is nothing you can do from the light point of you 2024

there is nothing you can do from the light point of you

pj.lo & the accidentals e mai mult decât o trupă, e o însumare de accidente care iau forma unor cântece, mișcări sau situații. la originea lor se află pj.lo care mixează acte performative pentru a le îndrepta spre o direcție nici de el știută. pe 29 februarie 2024 lansează cel de-al treilea EP intitulat there is nothing you can do from the light point of you. minialbumul conține 4 piese de studio, dintre care trei au deja videoclipuri, un live, și un remix. ultimul single propus de trupă este *rectifier crew”. cei care au fost la concertele pj.lo & the accidentals știu că nu seamănă cu niciun act live de pe piața muzicală din România, cei care nu au fost încă urmează să aibă o experiență intensă și instagramabilă.

pj.lo & the accidentals - rectifier crewDecembrie 2023

pj.lo & the accidentals - rectifier crew

pj.lo & the accidentals e un proiect muzical performativ de jean-lorin sterian ce include colaborări cu eduard gabia, alin zăbrăuțeanu, vlad basalici, grupul sanitar, andreea ivan, mateus dantas, oana maria, andreea verde, robert bălan, alexandra mihaela dancs, maria mălcică. fiecare piesa reprezintă produsul unui accident muzical.

Noutăți

Wildchild lansează Chant30 Ianuarie 2024

Wildchild lansează Chant

Trupa anunță cu entuziasm lansarea celui de-al doilea single, "Chant", pe 2 februarie 2024.

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu04 Decembrie 2023

Gri Lanseaza Videoclipul si EP-ul Știu

“Știu” este a 3-a piesă pe care-o lansăm anul acesta și, totodată, ultimul extras de pe EP-ul omonim căruia-i dăm drumul în lume, pe toate platformele de streaming uzuale și pe bandcamp, tot pe 6 decembrie.

25 Mai 2023

The Strizzers lanseaza You Can’t Say We Never Tried

O piesă despre speranță și acceptare, pe acorduri de rock urban